Andrea Veri | 29 Mar 01:54 2013
Picon

LDAP Groups not being synchronized correctly

Hi,

the SSSD daemons (the one responsible for getting all the relevant details from LDAP and setting up user/groups accordingly on all the GNOME machines) were restarted due to some changes on their configuration files. 

SSSD has an internal cache and right after the restart some user/groups entries were purged and the real problem popped up. For some reason the client isn't able to query the groups field on our LDAP server correctly, and that's blocking git pushes.

I'll keep debugging what's going on and keep you informed as soon as everything is back to normality.

Thanks for your patience,


--
Cheers,

Andrea

Debian Developer,
Fedora / EPEL packager,
GNOME Sysadmin,
GNOME Foundation Membership & Elections Committee Chairman

Homepage: http://www.gnome.org/~av
<div><div dir="ltr">
<div>Hi,</div>
<div><br></div>
<div>the SSSD daemons (the one responsible for getting all the relevant details from LDAP and setting up user/groups accordingly on all the GNOME machines) were restarted due to some changes on their configuration files.&nbsp;</div>
<div><br></div>
<div>SSSD has an internal cache and right after the restart some user/groups entries were purged and the real problem popped up. For some reason the client isn't able to query the groups field on our LDAP server correctly, and that's blocking git pushes.</div>
<div><br></div>
<div>I'll keep debugging what's going on and keep you informed as soon as everything is back to normality.</div>
<div><br></div>
<div>Thanks for your patience,</div>
<br clear="all"><div><br></div>-- <br>Cheers,<br><br>Andrea<br><br>Debian Developer,<br>Fedora / EPEL packager,<br>GNOME Sysadmin,<br>GNOME Foundation Membership &amp; Elections Committee Chairman<br><br>Homepage: <a href="http://www.gnome.org/~av" target="_blank">http://www.gnome.org/~av</a>
</div></div>

Gmane