Home
Reading
Searching
Subscribe
Sponsors
Statistics
Posting
Contact
Spam
Lists
Links
About
Hosting
Filtering
Features Download
Marketing
Archives
FAQ
Blog
 
Gmane
From: Fields, Christopher J <cjfields <at> illinois.edu>
Subject: Re: Q: cpan installation fails for "core.t"
Newsgroups: gmane.comp.lang.perl.bio.general
Date: Thursday 6th June 2013 13:42:30 UTC (over 3 years ago)
Agreed, though the error should be noted.  Just a note: the problem we have
with Windows platform testing: we don't use Windows, so OS-specific test
failures are very hard to deal with, so the more help on that end the
better.

chris

On Jun 6, 2013, at 8:19 AM, Scott Cain  wrote:

> Hi Celebron,
> 
> Are those the only failures and are you planning on using the assembly
modules of BioPerl?  If you aren't planning on using them, yes it's safe to
install. 
> 
> Scott
> 
> 
> Sent from my iPhone
> 
> On Jun 5, 2013, at 5:32 AM, Cerebron Emtadrat  wrote:
> 
>> Dear mailing list,
>> 
>> I'm trying to install Bioperl on a Windows 7 machine running Strawberry
Perl. I've started installation using the cpan tool as described on the
bioperl.org wiki "Installing BioPerl on Unix". One of the failed tests
worries me:
>> 
>> t/Assembly/core.t ............................ 1/890
>> --------------------- WARNING ---------------------
>> MSG: Setting end to equal start[1]
>> ---------------------------------------------------
>> 
>> --------------------- WARNING ---------------------
>> MSG: Setting end to equal start[1]
>> ---------------------------------------------------
>> 
>> --------------------- WARNING ---------------------
>> MSG: Setting end to equal start[1]
>> ---------------------------------------------------
>> 
>> --------------------- WARNING ---------------------
>> MSG: Setting end to equal start[1]
>> ---------------------------------------------------
>> 
>> --------------------- WARNING ---------------------
>> MSG: Setting end to equal start[1]
>> ---------------------------------------------------
>> t/Assembly/core.t ............................ 246/890 Can't do inplace
edit without backup at Bio/Root/IO.pm line 513.
>> # Looks like you planned 890 tests but ran 246.
>> # Looks like your test exited with 25 just after 246.
>> t/Assembly/core.t ............................ Dubious, test returned 25
(wstat 6400, 0x1900)
>> Failed 644/890 subtests
>> 
>> Is it ok to install Bioperl anyway?
>> 
>> Thanks for your help!
>> 
>> Cerebron Emtadrat
>> 
>> _______________________________________________
>> Bioperl-l mailing list
>> [email protected]
>> http://lists.open-bio.org/mailman/listinfo/bioperl-l
> 
> _______________________________________________
> Bioperl-l mailing list
> [email protected]
> http://lists.open-bio.org/mailman/listinfo/bioperl-l
 
CD: 3ms