Ken Ames | 1 Dec 21:37 2002
Picon

wxOS2

ok, did not get much of a response in wxwindows developers group so here 
it is. anyone know how to fix this problem?

hi again,
   ok, another note, in wxwindows-2.3.4\src\common\intl.cpp there is
missing the define for retloc:
"const wxChar *retloc;"
I clipped this out of 2.3.3 and build is now commencing.  I added it in
at line 669 of 2.3.4 just as it was in 2.3.3

also, further into the build process I get the following errors:

Operating System/2 Program Maintenance Utility
Version 3.00.013 Nov 17 1995
Copyright (C) IBM Corporation 1988-1995
Copyright (C) Microsoft Corp. 1988-1991
All rights reserved.

SYS1248: A subdirectory or file X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zlib\DebugOS2 already
exists.
          touch X:\WXWINDOWS-2.3.4\lib\os2zlib.lib
          del X:\WXWINDOWS-2.3.4\lib\os2zlib.lib
          ilib /NOL /NOE X:\WXWINDOWS-2.3.4\lib\os2zlib.lib
 <at> D:\IBMCPP\TMP\7770000
0.CTN.
Operation(s):     ..\zlib\DebugOS2\adler32.obj
..\zlib\DebugOS2\compress.obj ..\
zlib\DebugOS2\crc32.obj ..\zlib\DebugOS2\deflate.obj
..\zlib\DebugOS2\gzio.obj .
.\zlib\DebugOS2\infblock.obj ..\zlib\DebugOS2\infcodes.obj
..\zlib\DebugOS2\infl
ate.obj ..\zlib\DebugOS2\inftrees.obj ..\zlib\DebugOS2\infutil.obj
..\zlib\Debug
OS2\inffast.obj ..\zlib\DebugOS2\trees.obj ..\zlib\DebugOS2\uncompr.obj
..\zlib\
DebugOS2\zutil.obj;
LIB0004: Warning (os2zlib): Unable to locate module
LIB0003: Error (adler32):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zli
b\..\zlib\DebugOS2\adler32.obj)
LIB0003: Error (compress):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zl
ib\..\zlib\DebugOS2\compress.obj)
LIB0003: Error (crc32):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zlib\
..\zlib\DebugOS2\crc32.obj)
LIB0003: Error (deflate):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zli
b\..\zlib\DebugOS2\deflate.obj)
LIB0003: Error (gzio):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zlib\.
.\zlib\DebugOS2\gzio.obj)
LIB0003: Error (infblock):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zl
ib\..\zlib\DebugOS2\infblock.obj)
LIB0003: Error (infcodes):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zl
ib\..\zlib\DebugOS2\infcodes.obj)
LIB0003: Error (inflate):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zli
b\..\zlib\DebugOS2\inflate.obj)
LIB0003: Error (inftrees):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zl
ib\..\zlib\DebugOS2\inftrees.obj)
LIB0003: Error (infutil):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zli
b\..\zlib\DebugOS2\infutil.obj)
LIB0003: Error (inffast):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zli
b\..\zlib\DebugOS2\inffast.obj)
LIB0003: Error (trees):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zlib\
..\zlib\DebugOS2\trees.obj)
LIB0003: Error (uncompr):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zli
b\..\zlib\DebugOS2\uncompr.obj)
LIB0003: Error (zutil):Module redefinition ignored
(X:\WXWINDOWS-2.3.4\src\zlib\
..\zlib\DebugOS2\zutil.obj)
NMAKE : fatal error U1077: 'G:\OS2\CMD.EXE' : return code '8'
Stop.

I know it is a lot but I want to give all the info I can. I have
followed the readme.os2 doc to get this far. Any help guys?

Thanks
Ken


Gmane