Home
Reading
Searching
Subscribe
Sponsors
Statistics
Posting
Contact
Spam
Lists
Links
About
Hosting
Filtering
Features Download
Marketing
Archives
FAQ
Blog
 
Gmane
From: Orion Poplawski <orion <at> cora.nwra.com>
Subject: Bug#161: Bug#161: pulseaudio failure messages
Newsgroups: gmane.linux.terminal-server.x2go.devel
Date: Thursday 18th April 2013 17:39:31 UTC (over 3 years ago)
On 04/18/2013 08:16 AM, Mike Gabriel wrote:
> Hi Orion,
>
> On Di 16 Apr 2013 00:42:53 CEST Orion Poplawski wrote:
>
>> On 04/15/2013 03:26 PM, Mike Gabriel wrote:
>>> tag #161 moreinfo
>>> thanks
>>>
>>> Hi Orion,
>>>
>>> May the issue be related to this bug report?
>>> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=830406
>>
>> Possibly.  I can't seem to reproduce it at the moment though.
>
> Please report back within the next month or so if the error can be
tracked
> down again or not. Otherwise, I will mark this issue as not-a-bug and
done.

Okay, it only occurs when no sound enabled x2goclient is connected (and 
perhaps if the system is trying to play a sound).  So it appears that 
pulseaudio is trying to connect to the tunneled connection and is failing 
because there is no tunnel.

It appears to be various kde daemons that keep trying to spawn pulseaudio,
so 
it may be kde specific as well.

Hmm, this seems to be a nasty business.


-- 
Orion Poplawski
Technical Manager                     303-415-9701 x222
NWRA, Boulder/CoRA Office             FAX: 303-415-9702
3380 Mitchell Lane                       [email protected]
Boulder, CO 80301                   http://www.nwra.com
 
CD: 2ms