Angelo Graziosi | 3 Dec 02:49 2008
Picon

Re: X, backingstore and opengl

Jon TURNEY wrote:

> I'm sorry, your our previous mail hadn't really made it clear to me that there was problem with glxgears etc.
> 
> Just for my comprehension, can you explain again what happens if you run glxinfo and glxgears on 1.5.3-4.

Really, in my posts, I never cited 'glxgears', 'glxinfo' etc.
Sincerely, I do not know what they are...

I have written:

1. Adding +bs at command line which starts XWin (in startxwin.bat) and
then trying to run some ROOT macro (hsimple.C etc.) both ROOT and
XWin-1.5.3-4 (from [1]) segfault. Using YOUR XWin with debug info etc.,
ROOT, hsimple.C etc. work fine, i.e. NO segfault etc.

2. Adding +bs at command line which starts XWin (in startxwin.bat) and
then trying to run some ROOT OPENGL macro (geom/shapes.C, for example
see [2]) then the macro fails to be excuted (see [2]), but it works if I
omit '+bs' OR if I use the workaround described here [3] OR if I use
YOUR debug XWin.exe!

MAY YOU try [1] with the steps described in [2] and confir/or not the
segfaults?

Cheers,
    Angelo.

---
[1]
ftp://mirrors.kernel.org/sourceware/cygwin/release/X.Org/xorg-server/xorg-server-1.5.3-4.tar.bz2

[2] http://cygwin.com/ml/cygwin-xfree/2008-11/msg00332.html
[3] http://cygwin.com/ml/cygwin-xfree/2008-11/msg00017.html

--
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
Documentation:         http://x.cygwin.com/docs/
FAQ:                   http://x.cygwin.com/docs/faq/


Gmane